top of page

Oportunitate spatiu comercial stradal, Banu Manta

€ 1800

De închiriat

Detalii properietate 

Zonă

Banu Manta

SU:

100mp

Europe Luxury Agency va propune spre inchiriere un spatiu comercial stradal, spatios, aflat intr-o intersectie populata.

Constructia a fost finalizata in 1990 si anvelopata recent, avand finisaje de calitate pretabila pentru magazin, reperezentante, cabinete medicale cosmetica, saloane sau birouri.

Fiind o zona populata, acest spatiu are accest imediat catre statii pentru transport in comun, inclusiv metrou si statii stb

Spatiul comercial are aproximativ 100 mp utili, fiind compartimentat cu doua sali majore de vanzare sau prestari, vestiar, 2 intrari, grup sanitar, filtru si birou, intrare pentru aprovizionare prin spatele blocului si ghena proprie, alarma, curent electric trifazic, centrala termica proprie, pardoseala marmura, plafoane casetate cu instalatie de iluminare cu spoturi, instalatie electrica si finisaje recente de calitate pretabila pentru magazin, cabinete medicale, cosmetica, masaj sau birouri dupa o minima renovare.

In imediata apropiere, se regasesc urmatoarele: Primaria sectorului 1, Liceul Ion Neculce, Sectia Politie 4, dar si alte multe institutii si societati comerciale importante.

Spatiul dispune de asemenea si de locuri de parcare.

Solicitați detalii despre proprietate.

Un consultant Europe Luxury vă va contacta în cel mai scurt timp!

bottom of page