top of page

€ 880.000

Penthouse superb in centrul Bucurestiului

Detalii Proprietate

Tipul proprietății

Nr. camere

Nr. băi

Penthouse

4

3

SU

Etaj

An construcție

180 mp

5/5

2017

Europe Luxury Agency va propune spre vanzare o proprietate unică , situată la câţiva paşi de centrul capitalei.

Finalizat în 2017, eleganţa proiectului este reprezentată prin cele 2 clădiri şi un nivel subteran, spaţiu destinat parcării. Câteva dintre facilităţile pe care dorim să ţi le reamintim sunt zonele verzi private pentru rezidenţi şi paza 24/7.

Cu ajutorul proiectării inteligente, etajul 5 oferă zone generoase de living şi dining, bucătărie închisă, modernă şi echipată, un balcon cochet pentru cafeaua de dimineaţă, dormitor de oaspeţi / birou, baie de oaspeţi şi dormitor matrimonial cu baie privată, dar şi un dressing spaţios de 19 mp.

Etajul 6 a fost proiectat pentru timpul liber şi zilele însorite alături de cei dragi: un dormitor, o baie, o bucătărie de vară şi o terasă luxuriantă de 115 mp cu o grădină privată cultivată. Priveliştile panoramice spectaculoase asupra centrului oraşului vor fi pe gustul invitaţilor tăi în timpul evenimentelor găzduite de tine.

Mixul unic dintre lux, locaţie şi istorie face ca Downtown Penthouse să reprezinte o oportunitate extraordinară: un motiv în plus pentru ca tu să îţi scrii propria istorie în mijlocul Bucureştiului.

E (3)_edited.png

+40 744 625 625

bottom of page